Grillowana włoska kiełbasa z papryką słodko-kwaśną
Grillowana włoska kiełbasa ze słodko-kwaśną papryką może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 18 i kosztuje 42 grosze za porcję. Ta przystawka ma 143 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka rolki polenta, sól, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana włoska kiełbasa z papryką słodko-kwaśną, Grillowana włoska kiełbasa ze słodko-kwaśną papryką i cebulą, oraz Grillowana włoska kiełbasa z papryką, cebulą i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej patelni non-stick, migdały tost na średnim ogniu przez 1-2 protokół. Wymieszać rodzynki; zdjąć z ognia.
Dodać ocet, cukier, sól i pieprz. Na średnim ogniu, gotować i mieszać, aż cukier się rozpuści i odstawić. Rozgrzej grill gazowy do średnio-niskiego poziomu. Jeśli węgiel drzewny, pozwól mu spalić, aż na węglach uformuje się biały popiół. W misce połączyć paprykę i cebulę.
Skropić olejem; wrzucić do płaszcza.
Umieść kiełbaski i warzywa na grillu i używaj szczypiec, aby często się obracać. Grill przykryte przez 15-20 minut lub aż gotowane i rumiane i warzywa są miękkie. Podczas grillowania kiełbasek i warzyw posmaruj plastry polenty włoskim sosem. Ostrożnie umieścić na grillu, grill przez 2 minuty z każdej strony lub do lekko tosty.
Umieścić w dużej misce, dodać przygotowaną mieszaninę migdałów; wrzucić delikatnie. Na dużym talerzu ułóż grillowane kiełbaski, warzywa i polentę.