Grillowana Wołowina z rozmarynem z chutneyem pomidorowym

Grillowana Wołowina z rozmarynem z chutneyem pomidorowym
Grillowana Wołowina z rozmarynem z chutneyem pomidorowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 28g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka London broil, sól koszerna, rozmaryn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest dobre. Podobne przepisy to Grillowany płaski chleb z czosnkiem przetartym filetem wołowym, Puree z białej fasoli i suszonym pomidorem Chutney, Pikantny rozmaryn pomidor brzoskwiniowy chutney, oraz Grillowany Halibut z sosem kukurydziano-kokosowym Curry i grillowanym chutney z pomidorów Cherry.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Usuń wszystkie liście z gałązek rozmarynu z wyjątkiem górnego cala; zarezerwuj liście do innego użytku. Pomidory pokroić na 3 gałązki rozmarynu. Powtórz z cebulą, czosnkiem i wołowiną, dzieląc składniki równomiernie między Pozostałe gałązki i używając oddzielnych gałązek dla każdego składnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Każdy szaszłyk skropić olejem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4
Szaszłyki czosnkowo-cebulowe przełożyć do grilla. Grill, obracając od czasu do czasu, aż zmiękną, około 15 minut. Po około 8 minutach dodajemy do grilla pomidory i szaszłyki wołowe. Gotować wołowinę, obracając raz, aż do pożądanej doneness, 7 minut na średnio rzadkie. Gotować pomidory, obracając raz, aż Skórki pękną, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Przenieść szaszłyki do blachy do pieczenia, gdy są one gotowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Usuń i wyrzuć papierowe skórki z czosnku. Za pomocą widelca przesuń czosnek i pomidory do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać ocet i połączyć, tłuczenie pomidora i czosnku z widelcem, aż grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
8
Podawać Chutney pomidorowy wraz z wołowiną i cebulą szaszłyki.Wskazówka: Grillowanie składników na gałązkach rozmarynu nadaje potrawom subtelny, ale zauważalny smak. Jeśli gałązki wydają się zbyt kruche, aby wbić dziurę w wołowinie, przebić mięso najpierw metalowym lub bambusowym szaszłykiem, a następnie przenieść go do gałązki rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chutney PomidorowyChutney Pomidorowy
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn