Grillowana Wołowina z puree ziemniaczanym i śmietaną Chipotle

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowana Wołowina z puree ziemniaczanym i śmietaną Chipotle może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 678 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, do 3 papryki chipotle w sosie adobo, majonez i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chipotle Puree Słodkie Ziemniaki, Chipotle Puree Słodkie Ziemniaki, oraz Chipotle Puree Słodkie Ziemniaki.
Instrukcje
Wskazówka: pikantne papryki chipotle można znaleźć w sekcji Mexican foods w większych sklepach spożywczych.
W razie potrzeby usunąć około połowy nasion z papryki. Papryka czysta lub mielona. Wymieszać razem paprykę, majonez i miód do wymieszania.
Wołowina z grilla, przykryta pokrywką z grilla, na średnim ogniu 8 do 10 minut, fastrygowanie 1 łyżką mieszanki papryki chipotle. Obróć wołowinę i grilluj jeszcze 8 do 10 minut lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 140, fastrygując 1 łyżką mieszanki pieprzu chipotle.
Wyjąć wołowinę na deskę do krojenia i odstawić na 8 minut przed krojeniem.
Mikrofalowe puree ziemniaczane zgodnie ze wskazówkami opakowania, mieszając w 3 łyżkach mieszanki chipotle Ostatnie 3 minuty gotowania. Wymieszać sól i pieprz do smaku. Łyżka ziemniaków na środku półmiska. Ułóż plastry wołowiny wokół ziemniaków.
Skropić ziemniaki i wołowinę pozostałą mieszanką papryki chipotle.