Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowana wołowina, Jícama i sałatka jabłkowa mogą być ogromnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 35g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, liście kolendry, jabłka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć zielone jabłka można śledzić to danie główne z Crock - Pot Pieczone Jabłka jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z jeżyn, Jicamy i jabłek, Grillowane Kraby Softshell Z Sałatką Jicama, oraz Sałatka Jicama, jabłko i granat z malinami Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Przyprawić stek solą i pieprzem i grillować do średnio rzadkiego, 3 do 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Płatki Warzywne
2
Pozostawić mięso na 5 minut, a następnie pokroić w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna
Mięso
3
W małej misce połącz sok z limonki, ocet i cukier i ubijaj, aż cukier się częściowo rozpuści. Za pomocą uchwytu Niszczarki robota kuchennego, rozdrobnić jícama i jabłka; przenieść do miski.