Grillowana wieprzowina z zawiniętym brzoskwiniowym smakiem

Grillowana wieprzowina z zawiniętym brzoskwiniowym smakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej wieprzowiny z curry Peach Relish. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 127g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 871 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 5,62 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 50 minut. Udaj się do sklepu i podnieś melasę, olej roślinny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Smak brzoskwini i czerwonej cebuli z grillowanymi kotletami wieprzowymi, Grillowane kotlety wieprzowe z pomidorowym smakiem brzoskwiniowym, oraz Grillowane kotlety wieprzowe ze słodkimi i pikantnymi brzoskwiniami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij płytkie X na dnie każdej brzoskwini i pomidora ostrym nożem do parkowania i blanszuj w 2 partiach w 4-ćwiartkowym rondlu z wrzącą wodą 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
NóżNóż
2
Przełożyć brzoskwinie i pomidory łyżką szczelinową do miski z lodem i zimną wodą i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Obrać brzoskwinie i pomidory, a następnie połówki brzoskwiń wzdłuż i Wgłębić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Brzoskwinie pokroić na 1-calowe kawałki. Grubo posiekać pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
BrzoskwiniaBrzoskwinia
4
Gotować cebulę, imbir, i sól w oleju w 3-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
CebulaCebula
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodać curry i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
6
Dodaj brzoskwinie i pomidory z sokami, cukrem i sokiem z limonki i gotuj na wolnym ogniu, odsłonięte, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina będzie gęsta, a brzoskwinie będą miękkie, ale nadal zachowują swój kształt, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
PomidorPomidor
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CukierCukier
7
Przenieść do miski i ostudzić, odsłonięte, a następnie schłodzić, przykryte, co najmniej 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Połącz szalotki, tymianek, sól, ziele angielskie, pieprz, sok z limonki, melasę i ostry sos w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Włożyć wieprzowinę do niereaktywnego naczynia i natrzeć marynatą. Marynować, przykryć i schłodzić, obracając okazjonalnie, 8 godzin. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed grillowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Ostry SosOstry Sos
Zielona CebulaZielona Cebula
Ziele AngielskieZiele Angielskie
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
MelasaMelasa
PieprzPieprz
TymianekTymianek
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Przygotuj grill do gotowania na średnio gorącym węglu drzewnym( umiarkowane ciepło dla gazu); patrz "procedura grillowania" poniżej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wyrzucić marynatę pozostałą w naczyniu, następnie szczotkować wieprzowinę lekko olejem i grillować na lekko naoliwionym stojaku grillowym, obracając od czasu do czasu i często fastrygując olejem, aż termometr włożony ukośnie do środka mięsa rejestry 63°, 15 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia i odstawić na 15 minut. (Temperatura wewnętrzna wzrośnie do około 68°.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Podawać wieprzowinę z smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozkoszRozkosz
WieprzowinaWieprzowina
5
Procedura Grillowania
1
Hot: kiedy możesz trzymać rękę przez 1 do 2 sekund
2
Średnio gorący: 3 do 4 sekund
3
Niski: 5 do 6 sekund
4
Jeśli korzystasz z grilla gazowego, podgrzej palniki na wysokim, przykrytym, 10 minut, a następnie, w razie potrzeby, zmniejsz do ciepła określonego w przepisie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
* Dostępne w większości supermarketów i kitchenmarket.com.
6
Uwagi kucharzy: jeśli nie jesteś w stanie grillować na zewnątrz, wieprzowinę można gotować na gorącej lekko naoliwionej dobrze przyprawionej dużej patelni grillowej, aż termometr włożony ukośnie do środka mięsa 63°, 15 do 25 minut. Relish można zrobić 1 tydzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozkoszRozkosz
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Magazyn