Grillowana Trójkolorowa Sałatka Z Pieprzem I Grzybami
Grillowana Trójkolorowa Sałatka z pieprzem i grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Jeśli masz paprykę, czapki z grzybami portobello, Lite balsamiczny sos vinaigrette i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Trójkolorowa Papryka Caprese Sałatka, Grillowany Ser Grzybowy I Pieczona Bagietka Z Czerwonej Papryki, oraz Sałatka Wielobarwna.
Instrukcje
Paprykę pokroić w ćwiartki; umieścić w dużej misce.
Dodać grzyby i 1/4 szklanki dressingu; wrzucić do herbu. W międzyczasie rozgrzej grill na średnim ogniu.
Wyjąć warzywa z dressingu; wyrzucić dressing. Grilluj warzywa 8-10 min. lub do chrupkiego-przetargu, obracając i szczotkując od czasu do czasu z 1/4 szklanki pozostałego opatrunku. Pieczarki pokroić w plasterki; umieścić w misce.
Dodać paprykę i pozostałe 1/4 szklanki dressing; wrzucić do herbu.