Grillowana toskańska Sałatka z tuńczyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 913 kalorii, 45g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 5,78 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz Bazyl, sól koszerną i pieprz, fasolę cannellini i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowa Tarta Orzechowa Karmelowa (Bezglutenowa, Bez Ziarna, Wegańska) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowane steki z tuńczyka w stylu toskańskim, Toskańska Sałatka Z Tuńczykiem, oraz Toskańska Sałatka Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyjmij tuńczyka z lodówki na 20 minut przed grillowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, Każda
2
Podgrzać węgiel drzewny lub grill gazowy do wysokiej do bezpośredniego grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
W małej misce wymieszać koper włoski, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Umyj tuńczyka olejem rzepakowym po obu stronach i posyp mieszanką przypraw. Grill, aż zwęglone z obu stron i gotowane do średniej doneness, o 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Wyjąć i odstawić na 5 minut.
6
Pokroić w średnią kostkę.
1
W małej misce wymieszać sok z cytryny, ocet, musztardę, rozmaryn, anchois i czosnek, doprawić solą i pieprzem. Powoli wlać oliwę podczas ubijania, aż wszystko emulguje. Aby uzyskać słodszą i grubszą konsystencję, ubijaj łyżeczkę miodu na raz, aż do osiągnięcia pożądanego smaku i konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania Wkładki
Starty Parmezan, Do Podania
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. GEN5 Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.