Grillowana Tilapia z wędzoną papryką i parmezanem Polenta

Grillowana Tilapia z wędzonym Paprikanem i parmezanem polentan to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 49g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz szybko gotującą się polentę, mleko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grillowana Papryka Tilapia, Pieczona Ciecierzyca Z Parmezanem I Wędzoną Papryką, oraz Grillowane krewetki z limonką i wędzoną papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować polentę, doprowadzić mleko do wrzenia w średnim rondlu; stopniowo dodawać polentę, stale mieszając trzepaczką. Zmniejszyć ogień i gotować 5 minut lub aż gruby, stale mieszając; wymieszać w 1/4 łyżeczki soli.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z serem; przykryć i ogrzać.
Aby przygotować rybę, podgrzej dużą nieprzywierającą patelnię grillową na średnim ogniu.
Połączyć olej, papryka, czosnek w proszku, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu w misce, dobrze mieszając. Rub ryby równomiernie mieszaniną oleju. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj rybę na patelnię; gotować 4 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.