Grillowana sałatka ze słodkich ziemniaków i zielonej cebuli

Grillowane słodkie ziemniaki i sałatka z zielonej cebuli może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 627 kalorii. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, sól i pieprz, ocet jabłkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka z zielonej cebuli i słodkich ziemniaków z ciepłym Chèvre, Sałatka z pieczonych słodkich ziemniaków i zielonej cebuli, oraz Grillowana Sałatka z cebuli, wołowiny i słodkich ziemniaków.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym rondlu, przykryj o cal zimną wodą, dodaj 1 łyżkę soli i zagotuj na dużym ogniu. Gotować, aż tylko gotowane przez, ale nie miękkie, o 40 protokół w zależności od wielkości. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala. To musi być widelec!
Rozgrzej grill do wysokiej.
Ziemniaki obustronnie posmarować olejem rzepakowym i doprawić solą i pieprzem. Grill, aż lekko złoty kolor z obu stron i po prostu gotowane przez, o 1 1/2 protokół na stronę.
Posmaruj zieloną cebulę pozostałym olejem rzepakowym i grilluj, aż lekko zwęglą i zmiękną, około 4 minut.
Octy, musztardę i miód ubić w misce i doprawić solą i pieprzem. Powoli ubijaj oliwę do emulgowania i smaku do przypraw.
Polać ziemniaki sosem, dodać natkę pietruszki i delikatnie wymieszać.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.