Grillowana Sałatka Ze Stekiem Fajita Z Marynowaną Różową Cebulą

Grillowana Sałatka Ze Stekiem Fajita Z Marynowaną Różową Cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj grillowanej sałatki ze stekiem Fajita z marynowaną różową cebulą. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis ma 511 kalorii, 33g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na 4,68 zł za porcję, ten przepis okładki 27% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. 4 osoby ucieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Działa dobrze jako dość drogie danie główne. Czwarty Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ząbki czosnku, ocet winny ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na niesamowity wynik spoonacular 85%. Spróbuj Grillowany Stek Sałatka Fajita, Polędwica wołowa z marynowaną cebulą i różowym pieprzem, oraz Kalmary, pieczona papryka i marynowana Grillowana Sałatka z czerwonej cebuli podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać czosnek i sok z limonki; odstawić 3 Tbs. mieszanki do marynaty po grillu. Do dressingu dodaj hojną szczyptę soli i pieprzu do pozostałej mieszanki soku z limonki i powoli ubijaj olejem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
W małym naczyniu wymieszać kminek, sól i pieprz. Steki z obu stron natrzyj olejem i dopraw mieszanką kminku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Paprykę posmarować olejem, następnie doprawić solą i pieprzem. W małej misce połączyć cebulę z octem i szczyptą soli. Odłóż wszystko na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Rozpal ogień tylko po jednej stronie grilla (aby zachować węgiel drzewny). Kiedy węgle są pokryte białym popiołem, umieść stek i paprykę na stojaku na bezpośrednim ogniu, przykryj i grilluj, aż steki będą dobrze przypalone, 3 do 4 minut na stronę dla średniego do średnio rzadkiego mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Steki przełożyć na talerz i natychmiast skropić zarezerwowaną mieszanką wapna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
6
Przełóż paprykę na deskę do krojenia i pokrój każdą czwartą na trzecie, aby uzyskać 24 kawałki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
Pozostaw 5 minut lub do 1 godziny. Cienko pokrój stek na ziarno. Wrzuć zielenie z dressingiem. Ułóż w sześciu płytkich miseczkach. Na wierzch stek, papryka, marynowana cebula i odrobina śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
ZieloniZieloni
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnio mocnymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Yangarran Estate Appellation Series Merlot z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Yangarra Estate Appellation Series Merlot
Yangarra Estate Appellation Series Merlot
"Młody i żywy teraz, z Wielkim Wybuchem świeżej kwasowości, ale z scads owoców. Eksploduje na podniebieniu falami smaków czereśni, jeżyny i śliwki. Taniny są grube i fantazyjne. Jest to wiek, ale szkoda byłoby przegapić młodzieńczą żywotność."- Entuzjasta WinaGłębokie aromaty dojrzałej śliwki i dzikiej jagody wyróżniają się nutami pikantnej gałki muszkatołowej w tym pięknym winie. Na podniebieniu jest mnóstwo słodkich czarnych owoców, subtelnie warstwowanych złożonymi przyprawami i tostowym dębem. Bogate i soczyste wino kończy się eleganckim wrażeniem miękkich tanin i długotrwałego smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn