Grillowana Sałatka Ze Stekiem Fajita Z Marynowaną Różową Cebulą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj grillowanej sałatki ze stekiem Fajita z marynowaną różową cebulą. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis ma 511 kalorii, 33g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na 4,68 zł za porcję, ten przepis okładki 27% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. 4 osoby ucieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Działa dobrze jako dość drogie danie główne. Czwarty Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ząbki czosnku, ocet winny ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na niesamowity wynik spoonacular 85%. Spróbuj Grillowany Stek Sałatka Fajita, Polędwica wołowa z marynowaną cebulą i różowym pieprzem, oraz Kalmary, pieczona papryka i marynowana Grillowana Sałatka z czerwonej cebuli podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać czosnek i sok z limonki; odstawić 3 Tbs. mieszanki do marynaty po grillu. Do dressingu dodaj hojną szczyptę soli i pieprzu do pozostałej mieszanki soku z limonki i powoli ubijaj olejem; odstawić.
W małym naczyniu wymieszać kminek, sól i pieprz. Steki z obu stron natrzyj olejem i dopraw mieszanką kminku.
Paprykę posmarować olejem, następnie doprawić solą i pieprzem. W małej misce połączyć cebulę z octem i szczyptą soli. Odłóż wszystko na bok.
Rozpal ogień tylko po jednej stronie grilla (aby zachować węgiel drzewny). Kiedy węgle są pokryte białym popiołem, umieść stek i paprykę na stojaku na bezpośrednim ogniu, przykryj i grilluj, aż steki będą dobrze przypalone, 3 do 4 minut na stronę dla średniego do średnio rzadkiego mięsa.
Steki przełożyć na talerz i natychmiast skropić zarezerwowaną mieszanką wapna.
Przełóż paprykę na deskę do krojenia i pokrój każdą czwartą na trzecie, aby uzyskać 24 kawałki pieprzu.
Pozostaw 5 minut lub do 1 godziny. Cienko pokrój stek na ziarno. Wrzuć zielenie z dressingiem. Ułóż w sześciu płytkich miseczkach. Na wierzch stek, papryka, marynowana cebula i odrobina śmietany.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnio mocnymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Yangarran Estate Appellation Series Merlot z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Yangarra Estate Appellation Series Merlot]()
Yangarra Estate Appellation Series Merlot
"Młody i żywy teraz, z Wielkim Wybuchem świeżej kwasowości, ale z scads owoców. Eksploduje na podniebieniu falami smaków czereśni, jeżyny i śliwki. Taniny są grube i fantazyjne. Jest to wiek, ale szkoda byłoby przegapić młodzieńczą żywotność."- Entuzjasta WinaGłębokie aromaty dojrzałej śliwki i dzikiej jagody wyróżniają się nutami pikantnej gałki muszkatołowej w tym pięknym winie. Na podniebieniu jest mnóstwo słodkich czarnych owoców, subtelnie warstwowanych złożonymi przyprawami i tostowym dębem. Bogate i soczyste wino kończy się eleganckim wrażeniem miękkich tanin i długotrwałego smaku.