Grillowana Sałatka z kurczaka z polewą morelową, winegretem z musztardy domowej roboty i sałatką z winogron
Grillowana Sałatka z kurczaka z polewą morelową, winegretem z musztardy domowej roboty i sałatką z winogron wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 904 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka piersi z kurczaka, oliwy z oliwek, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowany łosoś z polewą morelowo-musztardową, Grillowane kury kornwalijskie z polewą morelowo-musztardową, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z polewą morelowo-musztardową.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
W misce ubić ocet, musztardy, sól i pieprz do smaku. Powoli ubij około oliwy z oliwek i aż do zemulgowania. Smak; w razie potrzeby ubij jeszcze kilka łyżek oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Ocet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Do sałatki winogronowej: przygotuj grill do bezpośredniego grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
3
Chili posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grilluj do zwęglenia ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Papryka Chili
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
4
Wyjąć do miski, przykryć i pozostawić na parze przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Zdjąć skórki i grubo posiekać.
6
Przełożyć do miski i dodać winogrona, ocet chardonnay i oliwę z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Chardonnay
Oliwa Z Oliwek
Ocet
Winogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
1
Ubić dżem morelowy i ocet. Doprawić solą i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Dżem Morelowy
Ocet
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2
Kurczaka posmarować z obu stron olejem i posypać solą i pieprzem. Grilluj, aż pierwsza strona będzie złotobrązowa, około 2 1/2 minuty. Obrócić, posmarować szkliwem i posypać tymiankiem. Gotować, aż tylko gotowane przez, inny 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Cały Kurczak
Glazura
Tymianek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
3
Wyjąć na półmisek.
4
Aby służyć, top z sałatką winogronową, następnie rukolą i wreszcie migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew Wodna
Migdały
Winogrona
5
Mżawka z winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół