Grillowana sałatka z czerwonej cebuli i ziemniaków

Jeśli masz o 40 minut do spędzenia w kuchni, Grillowana czerwona cebula & sałatka ziemniaczana może być doskonałym bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i całe 30 przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Ta przystawka ma 240 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis z BBC Good Food ma 1 fanów. Mieszanka liści pietruszki z płaskim liściem, oliwa z oliwek, ocet balsamiczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grillowana Sałatka Z Ziemniaków, Kukurydzy I Czerwonej Cebuli Nad Rukolą, Sałatka z pomidorów, czerwonej cebuli i rukoli z jajkiem sadzonym, grillowanym Chorizo i grillowanym Provoleto Crostini, oraz Sałatka z ziemniaków, czerwonej cebuli i oliwek.
Instrukcje
Gotować ziemniaki w dużej patelni osolonej wody przez około 10 minut, aż tylko gotowane. W dużej misce wymieszaj olej i ocet z odrobiną soli i pieprzu. Podczas gdy grill jest jeszcze gorący, grill plastry cebuli przez 5 minut z każdej strony, aż lekko zwęglone. Wrzucić gorące cebule, dzieląc je na pierścienie, w sosie.
Ziemniaki wrzucić do małej mżawki oleju i grillować na grillu, pokroić z boku na dół, przez około 5 minut, aż się rumią, a następnie wrzucić z cebulą.
Natkę pietruszki wymieszać i podawać.