Grillowana Sałatka z awokado i przegrzebka

Grillowana Sałatka z awokado i przegrzebka
Grillowana Sałatka z awokado i przegrzebka to bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,25 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 84g tłuszczu, oraz w sumie 1003 kalorie. Dwie osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sok z limonki, sól morską i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Slushee Z Soku Żurawinowo-Pomarańczowego jako deser. Czwarty Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy obejmują Grillowana Sałatka z awokado i przegrzebka, Sałatka Z Przegrzebka, Mango I Awokado, oraz Tropikalna Sałatka z przegrzebka z awokado i Mango oraz prażonym kokosem.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Marynata: Umieść wszystkie składniki w średniej misce i ubijaj do gładkości. Przełóż 1/4 szklanki marynaty w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Dodać przegrzebki do miski z marynatą. Przykryć i schłodzić do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przegrzebki wyjąć z marynaty i osuszyć papierowymi ręcznikami. Marynatę wyrzucić. Posmaruj dużą ciężką patelnię saute oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i umieść na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
MarynataMarynata
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
3
Dodaj przegrzebki w jednej warstwie. Gotować do złotego na 1 stronie, około 2 minut, w zależności od wielkości. Obróć i brąz po drugiej stronie, kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
4
Odcedzić na papierowych ręcznikach i odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Karmelizowane awokado: pokryć dno małej, nieprzywierającej patelni na średnim ogniu, oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
AwokadoAwokado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
1 stronę plasterków awokado posypać cukrem, solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Plastry AwokadoPlastry Awokado
CukierCukier
7
Dodaj je do patelni i gotuj, aż cukier będzie karmelizowany i złoty, około 2 minut. Obróć delikatnie i gotuj przez kolejne 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć na talerz i odstawić.
1
Sałaty dla dzieci umieść w misce z połową segmentów grejpfruta.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrejpfrutyGrejpfruty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać zarezerwowane 1/4 szklanki marynaty i wrzucić do powlekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
1
Ubrane sałaty połóż na półmisku. Wierzch z karmelizowanym awokado, pozostałe segmenty grejpfruta i przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrejpfrutyGrejpfruty
AwokadoAwokado
PrzegrzebkiPrzegrzebki
2
Podawać dodatkowe vinaigrette z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn