Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj grillowanej sałatki warzywnej Orzo. Ten przepis zawiera 8 porcji z 220 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz przyprawę cytrynowo-pieprzową, ocet balsamiczny, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Czwarty Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 61%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Grillowana Sałatka z łososia i warzyw Orzo, Grillowane warzywo Orzo z kozim serem i sosem balsamicznym, oraz Sałatka Warzywna Orzo podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotuj orzo zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
2
Umieść warzywa w dużej misce. W małej misce ubijamy składniki sosu.
Usuń warzywa, zastrzegając opatrunek. Grill grzyby, pieprz i cebula, pokryte, na średnim ogniu 5-10 minut lub do miękkości, obracając się od czasu do czasu. Grilluj szparagi i cukinię, odkryte, 3-4 minuty lub do pożądanej doneness, obracając się od czasu do czasu.
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Gdy będzie wystarczająco chłodne, pokrój warzywa na kawałki wielkości kęsa. W dużej misce połączyć ugotowane orzo, grillowane warzywa, pomidory, pietruszkę, bazylię, sól, pieprz i sos; wrzucić do połączenia.