Grillowana Salsa Bloody Mary
Grillowana Salsa Bloody Mary może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 89 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, pieprz, chrzan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bloody Mary Guajillo Salsa, Chunky Bloody Mary Salsa, oraz Grillowany Kurczak Bloody Mary dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill lub patelnię grillową na duże ciepło. Pomidory wymieszać z 2 łyżkami oleju rzepakowego, posypać solą.
Ruszt do grilla z odrobiną oleju. Grilluj pomidory, aż zwęglą się z obu stron i zmiękną, ostrożnie przerzucając metalową łopatką w połowie, w sumie 12 do 15 minut.
Przełożyć do miski do ostygnięcia.
Grubo posiekać pomidory, zastrzegając wszelkie soki.
Przenieś do miski do serwowania.
Dodaj sok z cytryny, chrzan, Worcestershire, czarny pieprz, chile de arbol i 1/4 łyżeczki soli. Mash razem delikatnie połączyć za pomocą widelca, muddler, lub tłuczek.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce od 1 godziny do nocy.
Przed podaniem odstawić do temperatury pokojowej.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.