Grillowana polędwiczka wieprzowa z zielonymi pomidorami-Salsa ananasowa
Przepis Grillowana polędwiczka wieprzowa z zielonym pomidorem-ananasem Salsan jest gotowy w około 1 godzinę i 5 minut i jest zdecydowanie spektakularny jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 623 kalorie, 95g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na $3.98 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać polędwiczki wieprzowe, ananas, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą ananasową, Karaiby Grillowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową, oraz Adobo-marynowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz pomidory, cebulę, sok z cytryny i oliwę z oliwek. Wymieszać z ananasem, przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania. (Można dokonać do 1 dnia wcześniej. Przechowywać w lodówce i przykryć.) Sprawia, że około 4 filiżanki.
Rozgrzej grill gazowy do średniego-niskiego poziomu. Wykonaj małe nacięcia na polędwicach ostrym nożem do parkowania i włóż plasterki czosnku, aż będą dobrze nabijane. Doprawić solą i pieprzem. Tarki olejowe i grillować wieprzowinę, często obracając, aż termometr mięsa włożony w najgrubszej części polędwicy osiągnie 71°, a polędwica jest lekko rumiana Na zewnątrz i nie wykazuje różowego koloru Wewnątrz, około 45 minut.
Wyjmij wieprzowinę na deskę do krojenia i pozostaw na 10 minut.
Doprawić salsę z zielonego pomidora i ananasa solą i pieprzem.
Podawać na zimno z cienkimi plastrami wieprzowiny.