Grillowana polędwiczka wieprzowa z zielonymi pomidorami-Salsa ananasowa

Grillowana polędwiczka wieprzowa z zielonymi pomidorami-Salsa ananasowa
Przepis Grillowana polędwiczka wieprzowa z zielonym pomidorem-ananasem Salsan jest gotowy w około 1 godzinę i 5 minut i jest zdecydowanie spektakularny jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 623 kalorie, 95g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na $3.98 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać polędwiczki wieprzowe, ananas, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą ananasową, Karaiby Grillowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową, oraz Adobo-marynowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pomidory, cebulę, sok z cytryny i oliwę z oliwek. Wymieszać z ananasem, przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania. (Można dokonać do 1 dnia wcześniej. Przechowywać w lodówce i przykryć.) Sprawia, że około 4 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
AnanasAnanas
PomidorPomidor
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozgrzej grill gazowy do średniego-niskiego poziomu. Wykonaj małe nacięcia na polędwicach ostrym nożem do parkowania i włóż plasterki czosnku, aż będą dobrze nabijane. Doprawić solą i pieprzem. Tarki olejowe i grillować wieprzowinę, często obracając, aż termometr mięsa włożony w najgrubszej części polędwicy osiągnie 71°, a polędwica jest lekko rumiana Na zewnątrz i nie wykazuje różowego koloru Wewnątrz, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CzosnekCzosnek
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
NóżNóż
3
Wyjmij wieprzowinę na deskę do krojenia i pozostaw na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Doprawić salsę z zielonego pomidora i ananasa solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Zielony PomidorZielony Pomidor
AnanasAnanas
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
5
Podawać na zimno z cienkimi plastrami wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Sur de los Andes Malbec. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
Soczysty Malbec o żywej kwasowości z nutami malin, jeżyn i śliwek utkanych z miękkimi taninami i pikantnym wykończeniem. Wszystkie winogrona są podwójnie sortowane po przybyciu do winnicy. Wszystkie fermentacje odbywają się naturalnie z rodzimymi drożdżami. Fermentacja trwa 20 dni z 2 dniami zimnej maceracji, w temperaturach między 24-27 stopni Celsjusza, aby osiągnąć największą złożoność. Następnie wino przechodzi 100% fermentację Malolaktyczną i jest starzone w starszych dębowych beczkach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia59
Magazyn