Grillowana polędwiczka wieprzowa z sałatką z Czarnej Fasoli

Grillowana polędwiczka wieprzowa z sałatką z czarnej fasoli to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka sałatka z fasoli, szalotka, sok z limonki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chipotle-marynowana Polędwica wieprzowa z salsą z Czarnej Fasoli, Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Sosem Z Czarnego Orzecha Włoskiego, oraz Polędwiczki wieprzowe pieczone z sałatką z czarnego groszku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wieprzowinę w wytrzymałej plastikowej torbie na suwak.
Połączyć oliwę z oliwek i 6 kolejnych składników, dobrze mieszając trzepaczką; polać wieprzowiną. Uszczelnić worek; marynować w lodówce 30 minut.
Wyjąć wieprzowinę z worka, zastrzegając marynatę.
Umieścić wieprzowinę na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część wieprzowiny.
Szczotka z reserved marynaty. Przykryć i grillować 20 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy), obracając wieprzowinę od czasu do czasu.
Wyjąć wieprzowinę z grilla; odstawić 10 minut.
Podawać z sałatką z Czarnej Fasoli.