Grillowana polędwiczka wieprzowa Teriyaki z ananasem

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowana Polędwica wieprzowa Teriyaki i ananas mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz polędwiczki wieprzowe, ketchup, sos sojowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć biały ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem Pekan jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Teriyaki, Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Teriyaki, oraz Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Ananasem Teriyaki.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki marynaty Teriyaki. Złóż cienki koniec każdej polędwicy wieprzowej pod tak wieprzowina jest równa grubość; zabezpieczyć wykałaczkami.
Umieść wieprzowinę w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności lub płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu.
Zalać wieprzowiną marynatą; obrócić wieprzowinę na marynatę. Uszczelnić worek lub przykryć naczynie i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny, okazjonalnie obracając wieprzowinę.
Stojak do grilla szczotkowego z olejem roślinnym. Jeśli używasz grilla węglowego, umieść patelnię ociekową bezpośrednio pod obszarem grillowania i ułóż węgle wokół krawędzi paleniska.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do ogrzewania pośredniego.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty; marynatę rezerwować. Przykryć i grillować wieprzowinę na patelni ociekowej lub na nieogrzewanej stronie grilla gazowego i 4 do 5 cali od średniego ciepła 25 do 30 minut, szczotkując od czasu do czasu marynatą i obracając raz, aż wieprzowina będzie lekko w środku.
Pokrój plastry ananasa na pół.
Dodaj ananasa do grillowania przez ostatnie 2 do 4 minut grillowania, szczotkując marynatą i obracając raz. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Usuń wykałaczki z wieprzowiny.
Wieprzowinę pokroić w cienkie plasterki.