Grillowana polędwica z sosem śmietanowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej polędwicy z sosem śmietanowym. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Jeśli masz polędwiczki wieprzowe, musztarda dijon, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać mleko o niskiej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Solony Karmelowy Brownie Milkshake jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana polędwica wołowa z sosem chrzanowym, Grillowana Polędwica Z Pikantnym Sosem Z Granatów, oraz Grillowana polędwica wołowa z sosem Pebre dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż termometr do mięsa w najgrubszej części 1 polędwicy, jeśli chcesz.
Umieść polędwiczki na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania. Grill, przykryte, 25 do 30 minut lub do mięsa termometr rejestruje 160, obracając od czasu do czasu.
Mleko i Mąkę połączyć w rondlu, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje. Wymieszać z musztardą i winem; zdjąć z ognia. Wymieszać z kwaśną śmietaną i pieprzem.
Polędwiczki pokroić w plastry o grubości 1/4 cala i podawać z sosem śmietanowym.
Udekoruj gałązkami rozmarynu i w razie potrzeby podawaj z grillowanymi warzywami.