Grillowana polędwica z ciepłą sałatką warzywną

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej polędwicy z ciepłą sałatką warzywną. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 228 kalorii, 28g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 4,28 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, zielonej cebuli, czosnek w butelce i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z polędwicy wieprzowej i grillowanych warzyw, Ciepły Brązowy Ryż I Grillowana Sałatka Warzywna, oraz Polędwiczki wieprzowe z grillowaną na ciepło salsą pomidorową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill lub brojlerów.
Steki posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Połącz 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, cukinię i kolejne 5 składników (cukinia przez czosnek)w dużej plastikowej torbie na suwak. Uszczelnij i wstrząśnij, aby pokryć.
Umieść steki z polędwicy na ruszcie lub patelni brojlerów pokrytej natryskiem; gotować przez 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Umieścić cukinię i żółty squash na grill rack lub brojlerów pan pokryte sprayem do gotowania; gotować 3 minuty z każdej strony lub do miękkości.
Umieść pomidora i cebulę na grillu lub patelni brojlerów; gotować 2 minuty lub tylko do miękkości.
Grubo posiekać warzywa i umieścić w misce.
Dodać pesto; delikatnie wymieszać.
W razie potrzeby udekoruj oregano.