Grillowana polędwica wołowa na tostach Focaccia

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanej polędwicy wołowej na tostach Focaccia. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 126 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, majonez, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Grillowana polędwica wołowa z grillowaną dymką, Grillowane Kanapki Z Polędwicą Wołową, oraz Grillowana Polędwica Wołowa & Escarole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Pomidory wrzucić na patelnię, skropić oliwą i doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż pomidory upadły, o 30 protokół.
Wyjmij je z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia.
Czosnek skropić oliwą z oliwek, owinąć w folię i piec do miękkości, około 30 minut. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, wycisnąć miękki czosnek na desce do krojenia. Z rozmarynu zdjąć igły, dodać do czosnku i razem posiekać.
Wlać 1 szklankę oliwy z oliwek do małej miseczki; dodać mieszankę czosnku i rozmarynu oraz sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać. Odstawić, aż będzie gotowy do grillowania.
Char Na Zewnątrz pieprzu pod brojlerem lub nad płomieniem gazowym. Włóż go do miski i przykryj folią. Gdy ostygnie do obsługi, obrać, nasiona, posiekać i umieścić go w blenderze.
Dodać majonez i pastę chili; proces do gładkiej. Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia. (Można zrobić dzień wcześniej.)
Wyjmij mięso z lodówki około 1/2 godziny przed planowanym grillowaniem.
Posmaruj go odrobiną aromatyzowanej oliwy z oliwek i obficie doprawić solą i pieprzem. Grilluj polędwicę, często obracając, aż mięso będzie rzadkie lub średnio rzadkie, około 8 do 10 minut.
Wyjąć na talerz i pozostawić na 5 minut, szczotkując go z aromatyzowaną oliwą z oliwek.
Wołowinę pokroić w cienkie plasterki.
Aby służyć, umieścić niektóre z majonezem smakowym na kawałku tostów focaccia. Na wierzchu cienki plasterek wołowiny i łyżka pieczonych pomidorów.
Udekorować kilkoma liśćmi rukoli i podawać.
* Uwaga kucharza: niech rzeźnik oczyści tłustą i srebrną skórę z polędwicy i zawiąże ją.