Grillowana Polenta z pomidorami i białą fasolą

Grillowana Polenta z pomidorami i białą fasolą
Need a danie główne bezglutenowe? Grillowana Polenta z pomidorami i białą fasolą może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 3 i kosztuje $8.42 za porcję. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 23G białka, oraz 9g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 93%. Spróbuj Paluszki Polenta z fasolą i pomidorami, Ratatouille z białą fasolą i polentą, oraz Parmezan pieczona Polenta z toskańską białą fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową lub patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu. Patelnię i plastry polenty zalać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Umieść plastry polenta na patelni lub patelni; gotować 2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podczas gdy polenta gotuje, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj pomidory i czosnek na patelni; smażyć 4 protokół lub aż pomidory zmiękną i czosnek jest miękka. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Wmieszać fasolę i kolejne 3 składniki. Gotować, stale mieszając, 2 minuty lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Umieść 3 plastry polenty na każdej z 3 płyt. Łyżka mieszanki pomidorowej równomiernie polenta, i posypać równomiernie serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
7
Dekoruj gałązkami rozmarynu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
8
Końcówka kuchenna Shortcut
9
Aby szybko usunąć świeże liście rozmarynu z twardej, zdrewniałej łodygi, przytrzymaj wierzch gałązki rozmarynu z liśćmi skierowanymi w górę nad deską do krojenia. Drugą ręką poprowadź palce wzdłuż łodygi w kierunku liści, ściskając mocno. Twoje palce oddzielą liście od łodygi. Ułożyć liście razem na desce do krojenia, a następnie posiekać liście nożem szefa kuchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia100
Magazyn