Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą Verde
Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą Verde to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.64 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Mieszanka soku z cytryny, ząbek czosnku, polędwiczki wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą awokado-brzoskwiniową i grillowanym Tomatillo Guacamole, Karaiby Grillowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą ananasową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill na średnim ogniu.
Ułóż plastry wieprzowe w jednej warstwie między arkuszami 2 wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; Funt do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub małej ciężkiej patelni. Lekko posmarować wieprzowinę sprayem do gotowania; posypać solą i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Umieść wieprzowinę na stojaku do grillowania; grilluj wieprzowinę 2 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Połącz pomidory i pozostałe składniki w robocie kuchennym; pulsuj do zmielenia. Wymieszać w pozostałej 1/4 łyżeczki pieprzu.