Grillowana Pizza warzywna z fetą i szpinakiem

Grillowana Pizza warzywna z Fetanem i szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $9.5 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 73g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 2163 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka szybko i łatwo pizzy Skórki, ocet balsamiczny, bakłażan, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Burgery ze szpinakiem i fetą z kurczakiem (aka Spanakopita Burgers) z grillowanym Halloumi, pieczoną czerwoną papryką i sosem szpinakowo-Feta, Pizza Feta Szpinakowa, oraz Pizza Feta Szpinakowa.
Instrukcje
Połącz 3 łyżki octu i czosnku w małej misce; pędzel po obu stronach plasterków bakłażana.
Posypać obie strony bakłażana pieprzem i solą.
Umieść bakłażana na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 2 minuty na stronę lub do miękkości.
Zdjąć z grilla; odstawić.
Umieść 1 skorupę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 3 minuty lub aż puffy i złoty. Obróć skórkę, grill-mark side up; pędzel z 1 łyżeczką oleju. Ułóż połowę plastrów bakłażana na skórce, nakładając się lekko. Top z połowy pomidora, ser i oregano. Przykryć i grill 3 do 4 minut lub do dokładnie ogrzanego; zdjąć z ognia.
Połącz szpinak i 2 łyżki octu w małej misce. Najlepsza pizza z połową mieszanki szpinaku. Powtórz z pozostałą skórką i dodatkami.