Grillowana Pizza Truflowana z porem, szparagami i grzybami Shitake

Grillowana Pizza Truflowana z porem, szparagami i grzybami Shitake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.9 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 562 kalorie. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest dostarczany przez SippitySup. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka grzybów shitake, ciasto na pizzę, olej truflowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Quinoa z porami i grzybami Shitake, Zapiekane naleśniki ze szparagami, porami, pieczarkami i kozim serem, oraz Grillowane Pieczarki I Pory.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni ustawionej na średnim ogniu.
Dodać pory i gotować, aż zacznie mięknąć, często mieszając, o 5 protokół.
Dodać grzyby i gotować kolejne 4 do 5 protokół.
Dodać szparagi i wino. Kontynuuj gotowanie, aż szparagi staną się jasnozielone, o 2 minuty więcej.
Zdjąć z ognia, doprawić solą i pieprzem. Odstawić.Uformuj ciasto na pizzę na sześć 9-calowych rund.
Warstw je między arkuszami pergaminu lub papieru woskowego i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę i do ponad nocy. (zobacz mój podstawowy przepis na ciasto do pizzy i wariacje)
Rozgrzać grill do średnio gorącego. Obficie olej jedną stronę tyle rund, jak wygodne pasuje do grilla.
Umieścić je po stronie oleju w dół na ruszcie i gotować, obracając w razie potrzeby, aż złoty kolor brązowy i zaczyna char na dole. Wierzch powinien bąbelkować miejscami, około 3-5 minut. Szybko umyj blaty z większą ilością oliwy z oliwek i odwróć.Pracując szybko, wierzch każdej skórki plastrami sera. Gdy zacznie mięknąć, około 1 minuty dodaj trochę mieszanki szparagów na wierzchu. Gotować pizze, aż ogrzeje się i ładnie rumiane na dole. Za pomocą szczypiec lub szpatułki przesuń każdą pizzę na talerz do serwowania. Kontynuuj z pozostałymi składnikami. dekoruj więcej tymianku i drobną mżawką oleju truflowego.