Grillowana pikantna sałatka Filet Mignon z dressingiem imbirowo-limonkowym
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy do twojego pudełka z przepisami, Grillowana pikantna sałatka Filet Mignon z dressingiem imbirowo-limonkowym może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 623 kalorii, 35g białka, oraz 48g tłuszczu. Za 7,57 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. 6 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Ten przepis z Foodnetwork wymaga sosu sojowego, rzodkiewki, sosu sojowego oraz soli i pieprzu. Jest idealny do Czwartego Lipca. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spektakularny wynik spoonacular 88%. Podobne przepisy obejmują Pikantny Filet Mignon z grillowaną słodką cebulą, Pikantny Filet Mignon, oraz Grillowany Filet Mignon.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Ubij sos sojowy, sok z limonki, pastę chile i olej arachidowy razem w małym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Chili
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Dodaj steki, obróć do pokrycia, przykryj i pozwól marynować przez 30 minut w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
4
Wyjmij z lodówki 15 minut przed grillowaniem.
5
Podgrzej grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
6
Usuń steki z marynaty i osusz. Dopraw obie strony pieprzem i grilluj przez 3 minuty z każdej strony lub do lekkiego zwęglania i ugotowania do średnio wysmażonego wysmażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
7
Wyjmij z grilla, odstaw na 5 minut i pokrój w plastry o grubości 1/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
8
Podczas gdy stek odpoczywa, połącz wszystkie składniki sałatki w dużej misce. Wymieszaj z połową dressingu i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Przełóż na półmisek, polej stekiem i skrop pozostałym dressingiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
10
Wymieszaj składniki w małej misce. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Sałatkę można łączyć z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Winnice Talbott Kali Hart Chardonnay z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
Czysty owocowy wyraz naszej winnicy, Talbott Chardonnay, Kali Hart jest bujny i żywy. Minimalny wpływ winiarza pozwala Kali Hart Chardonnay pokazać siłę winnic Talbott ' s estate. Bogaty, zachęcający nos pokazuje jasne tropikalne nuty, które utrzymują się na podniebieniu, gdzie orzeźwiające smaki ananasa i spadzi są uzupełniane orzeźwiającą kwasowością. Obfite podniebienie środkowe prowadzi do długiego wykończenia owoców cytrusowych i tropikalnych z nutami francuskiego dębu i mineralności.