Grillowana pierś kurczaka z marynowaną sałatką z pomidorów wiśniowych

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj grillowanej piersi kurczaka z marynowaną sałatką z pomidorów Cherry. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 672 kalorie. Na 4,23 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, piersi kurczaka, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z imbiru, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Imbirowe Maejakgwa jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowana grillowana pierś kurczaka z arbuzem-Jalapeno Salsa, Szybko Marynowana Sałatka Z Pomidorów Wiśniowych, oraz Marynowana Sałatka Z Pomidorów Wiśniowych - 1 Pkt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla marynowanych pomidorów cherry: Toast nasiona kolendry na małej patelni na średnim ogniu, aż pachnące, 3 do 5 protokół.
Przełożyć na zaprawę i tłuczek i pęknięcie. Pozostawić do ostygnięcia.
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia. Zrób małe nacięcie " x " na dole każdego pomidora. Blanszować pomidory koktajlowe przez 1 minutę i natychmiast przenieść je do dużej miski wypełnionej lodowatą wodą (łaźnia lodowa). Pozostawić pomidory do ostygnięcia, a następnie obrać pomidory i wyrzucić Skórki.
W średniej misce wymieszaj kolendrę, obrane pomidory, cebulę, oliwę z oliwek, sok z imbiru, bazylię, miętę, ocet i czosnek. Doprawić solą i pieprzem, przykryć i pozostawić mieszaninę pomidorową na 4 godziny w temperaturze pokojowej.
Połączyć oliwę z oliwek, bazylii i czosnku w dużej misce.
Dodać piersi kurczaka, upewniając się, aby pokryć wszystkie strony marynatą. Przykryć i pozostawić do marynowania przez co najmniej 2 godziny w lodówce.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Wyjąć kurczaka z marynaty i osuszyć ręcznikiem.
Dodać piersi z kurczaka i grillować przez około 5 minut z każdej strony, w zależności od tego, jak gorący jest grill, lub aż gotowane przez.
Kurczaka podawać z marynowanymi pomidorami na wierzchu.