Grillowana noga jagnięca z musztardą i rozmarynem

Grillowana noga jagnięca z musztardą i rozmarynem
Grillowana noga jagnięciny z musztardą i rozmarynem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 257 kalorii, 37g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.24 za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone goździki, koncentrat soku jabłkowego, udko jagnięciny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowana noga jagnięca z rozmarynem, czosnkiem i musztardą, Grillowana noga jagnięca z rozmarynem, czosnkiem i musztardą, oraz Musztarda i rozmaryn Grillowany stelaż z jagnięciny w mini Marscapone & Ricotta suflet bazyliowy.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce. Stopniowo ubij w occie.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić na 15 minut.
3
Ubij koncentrat soku jabłkowego, brązową musztardę, rozmaryn i olej. Marynatę doprawić do smaku grubą solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku JabłkowegoKoncentrat Soku Jabłkowego
Sól I PieprzSól I Pieprz
MarynataMarynata
RozmarynRozmaryn
MusztardaMusztarda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Umieść jagnięcinę, bez kości, w szklanym naczyniu do pieczenia 15x10x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
5
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
6
Rozprowadzić 1/3 szklanki marynaty na wierzchu do herbu. Odwróć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
8
Pozostałą marynatę posmarować jagnięciną. Przykryć naczynie folią; schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
JagnięcinaJagnięcina
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
9
Stojak do grilla natryskowego z nieprzywierającym sprayem. Przygotować grill (średnie ciepło).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Ułożyć jagnięcinę na grillu z marynatą wciąż trzymającą się (danie rezerwowe z marynatą). Grill 15 minut. Odwróć jagnię. Grill 15 minut, szczotkowanie marynatą z zarezerwowanego naczynia. Obróć jagnięcinę ponownie i grilluj, aż termometr włożony w najgrubszą część zarejestruje 54° dla średnio rzadkich, szczotkowanie często z pozostałą marynatą, o 5 minut dłużej na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
11
Przełożyć jagnięcinę na talerz. Przykryć luźno folią; odstawić na 15 minut. Jagnięcinę cienko pokroić, ułożyć na półmisku i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Magazyn