Grillowana noga jagnięca z musztardą i rozmarynem

Grillowana noga jagnięciny z musztardą i rozmarynem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 257 kalorii, 37g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.24 za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone goździki, koncentrat soku jabłkowego, udko jagnięciny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowana noga jagnięca z rozmarynem, czosnkiem i musztardą, Grillowana noga jagnięca z rozmarynem, czosnkiem i musztardą, oraz Musztarda i rozmaryn Grillowany stelaż z jagnięciny w mini Marscapone & Ricotta suflet bazyliowy.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce. Stopniowo ubij w occie.
Ubij koncentrat soku jabłkowego, brązową musztardę, rozmaryn i olej. Marynatę doprawić do smaku grubą solą i pieprzem.
Umieść jagnięcinę, bez kości, w szklanym naczyniu do pieczenia 15x10x2 cali.
Rozprowadzić 1/3 szklanki marynaty na wierzchu do herbu. Odwróć się.
Pozostałą marynatę posmarować jagnięciną. Przykryć naczynie folią; schłodzić przez noc.
Stojak do grilla natryskowego z nieprzywierającym sprayem. Przygotować grill (średnie ciepło).
Ułożyć jagnięcinę na grillu z marynatą wciąż trzymającą się (danie rezerwowe z marynatą). Grill 15 minut. Odwróć jagnię. Grill 15 minut, szczotkowanie marynatą z zarezerwowanego naczynia. Obróć jagnięcinę ponownie i grilluj, aż termometr włożony w najgrubszą część zarejestruje 54° dla średnio rzadkich, szczotkowanie często z pozostałą marynatą, o 5 minut dłużej na stronę.
Przełożyć jagnięcinę na talerz. Przykryć luźno folią; odstawić na 15 minut. Jagnięcinę cienko pokroić, ułożyć na półmisku i podawać.