Grillowana noga jagnięca z musztardą i rozmarynem

Grillowana noga jagnięca z musztardą i rozmarynem
Grillowana noga jagnięciny z musztardą i rozmarynem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 257 kalorii, 37g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.24 za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone goździki, koncentrat soku jabłkowego, udko jagnięciny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowana noga jagnięca z rozmarynem, czosnkiem i musztardą, Grillowana noga jagnięca z rozmarynem, czosnkiem i musztardą, oraz Musztarda i rozmaryn Grillowany stelaż z jagnięciny w mini Marscapone & Ricotta suflet bazyliowy.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce. Stopniowo ubij w occie.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Odstawić na 15 minut.
3
Ubij koncentrat soku jabłkowego, brązową musztardę, rozmaryn i olej. Marynatę doprawić do smaku grubą solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku JabłkowegoKoncentrat Soku Jabłkowego
Sól I PieprzSól I Pieprz
MarynataMarynata
RozmarynRozmaryn
MusztardaMusztarda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Umieść jagnięcinę, bez kości, w szklanym naczyniu do pieczenia 15x10x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
5
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
6
Rozprowadzić 1/3 szklanki marynaty na wierzchu do herbu. Odwróć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
8
Pozostałą marynatę posmarować jagnięciną. Przykryć naczynie folią; schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
JagnięcinaJagnięcina
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
9
Stojak do grilla natryskowego z nieprzywierającym sprayem. Przygotować grill (średnie ciepło).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Ułożyć jagnięcinę na grillu z marynatą wciąż trzymającą się (danie rezerwowe z marynatą). Grill 15 minut. Odwróć jagnię. Grill 15 minut, szczotkowanie marynatą z zarezerwowanego naczynia. Obróć jagnięcinę ponownie i grilluj, aż termometr włożony w najgrubszą część zarejestruje 54° dla średnio rzadkich, szczotkowanie często z pozostałą marynatą, o 5 minut dłużej na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
11
Przełożyć jagnięcinę na talerz. Przykryć luźno folią; odstawić na 15 minut. Jagnięcinę cienko pokroić, ułożyć na półmisku i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Magazyn