Grillowana Morela faszerowana jagnięciną

Grillowana morelowa nadziewana noga jagnięcina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 10 i kosztuje 2,24 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Mieszanka połówek moreli, oliwa z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać morelę, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Morelowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Morelowe Grillowane Jagnięce Kaboby, Grillowane Pesto czosnkowo-miętowe Nadziewane udko jagnięce, oraz Grillowana noga jagnięcina faszerowana oliwkową Tapenadą.
Instrukcje
Rozwiń jagnięcinę, spłucz i osusz. Slash 1/2-in.- głębokie cięcia około 1 w. po obu stronach jagnięciny. Sezon Cały z 1 1/2 łyżeczki. sól. Umieść w naczyniu do pieczenia wystarczająco duże, aby pomieścić mięso po rozłożeniu.
Wlać 1/2 szklanki wody i 1/2 szklanki oliwy z oliwek do blendera; dodać cebulę, czosnek, ras El hanout, i pozostałe 1 1/2 łyżeczki. sól. Zmiksować na luźną pastę i zalać jagnięciną. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub do 1 dnia.
Niech jagnięcina dojść do temperatury pokojowej przed grillowaniem, około 45 minut.
Przygotuj grill gazowy na pośrednie ogrzewanie: Obróć wszystkie palniki do góry i zamknij pokrywę. Gdy temperatura osiągnie 325 do 350, wyłącz jeden z palników, tworząc pośrednią powierzchnię cieplną i dostosuj palniki, aby utrzymać temperaturę. Lub rozgrzej piekarnik do 32
Wytrzyj marynatę z jagnięciny i ułóż połówki moreli w jednej warstwie na mięsie, pozostawiając około 1/2 cala. obramowanie ze wszystkich stron.
Zwiń galaretkę mięsną i zwiąż ją ciasno sznurkiem kuchennym. Odciąć końce sznurka. Jagnięcinę natrzeć pozostałą oliwą z oliwek. Jeśli gotujesz na grillu, dobrze grilluj na oleju z nasączonymi olejem ręcznikami papierowymi.
Grilluj jagnięcinę na pośrednim obszarze ciepła lub piecz w piekarniku, ustaw w stojaku V w dużej patelni do pieczenia. Mięso gotować, przewracając raz w połowie, aż termometr natychmiastowo odczytany zarejestruje 140 dla średnio rzadkich, 1 1/2 do 2 1/2 godziny.
Odstawić jagnięcinę, pokrytą folią, 15 do 20 minut. Pokroić i podać.