Przepis Grillowany miecznik z papaja Salsan jest gotowy w około 2 godziny i 30 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. To danie główne ma 295 kalorii, 34g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.61 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, sok z limonki, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę z limonki, możesz podążać za tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana miecznik z salsą z papai, Grillowane Steki Z Miecznika Z Salsą, oraz Grillowana miecznik z salsą z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W ungreased 8-calowy kwadrat (2-quart) szklane naczynie do pieczenia, miejsce steki rybne. W małej misce wymieszać pozostałe składniki rybne; zalać rybą. Przykryć; przechowywać w lodówce 2 godziny marynować. Tymczasem, w średniej misce, wymieszać wszystkie składniki salsy; przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
Zęby Przyrodzenia
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Stojak na brojlery natryskowe z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Brojlerów
Piekarnik
3
Usuń rybę z marynaty; zamów marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Ryby
4
Umieść rybę na stojaku w patelni brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Brojlerów
5
Broil ryby z wierzchołkami o 4 cali od ciepła o 16 minut, obracając i szczotkowanie marynatą po 8 minutach, aż ryby płatki łatwo z widelcem. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.