Grillowana miecznik z salsą z limonki ogórkowej

Grillowana miecznik z limonką ogórkową może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 112 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka Serrano chile, zielenina scallion, mielona kolendra, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Grillowana miecznik z ogórkowo-melonową salsą przepis, Grillowana Miecznik Z Sosem Cytrynowym, Koperkowym I Ogórkowym, oraz Grillowana miecznik z salsą z papai.
Instrukcje
Wymieszaj sok z limonki, miód, olej i kolendrę w płytkim naczyniu.
Dodaj miecznik, obracając się do płaszcza i marynować w temperaturze pokojowej, obracając się raz, 15 minut. (Nie marynować dłużej.)
Usuń skórkę, w tym cały biały rdzeń, z wapna ostrym nożem do parkowania.
Segmenty pokroić bez membran i drobno posiekać, a następnie połączyć z pozostałymi składnikami salsy w misce.
Lekko posmaruj patelnię grillową olejem i podgrzej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zacznie palić.
Miecznik wyjąć z marynaty i doprawić obie strony solą i pieprzem. Grill ryby aż tylko gotowane przez, 3 do 4 minut na stronie.
Uwaga kucharzy: salsę można przygotować 2 godziny wcześniej i schłodzić, przykryć.