Grillowana miecznik z salsą nektarynowo-cebulową

Grillowana miecznik z salsą nektarynowo-cebulową
Grillowana miecznik z Nektarynką-salsan cebulowy jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.35 za porcję. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 18g białka, oraz 8G tłuszczu. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka grubej soli i pieprzu, oliwa z oliwek, Jalapeno chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć nektaryny, możesz podążać za tym daniem głównym z Pieczone figi i nektaryny na lodach jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to ukąszone słowo. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowana miecznik z salsą Nektarynowo-cebulową, Grillowana Salsa z Nektarynką i jagodami, oraz Grillowany łosoś z salsą Nektarynkową.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia14
Magazyn