Grillowana Miecznik, Fasolka Szparagowa I Pikantna Salsa Pomidorowa

Grillowana Miecznik, Fasolka Szparagowa I Pikantna Salsa Pomidorowa
Grillowana miecznik, fasolka szparagowa i pikantna Salsa pomidorowa mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przystawkami. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje 43,75 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 4240 kalorii, 291g białka, oraz 305g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, cebulę, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Grillowana miecznik, fasolka szparagowa i pikantna Salsa pomidorowa, Mesquite Grillowana miecznik ze zwęgloną salsą pomidorową, oraz Grillowane awokado z pikantną salsą pomidorową są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zrobić sos sałatkowy, ubijając oliwę z oliwek do soku z cytryny, a następnie dodając sól i pieprz. Odstawić.Zrobić salsę mieszając wszystkie składniki razem, doprawić do smaku. Odstawić.Steki z miecznika natrzeć oliwą z oliwek i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z MiecznikaSteki Z Miecznika
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Umieść miecznika na rozgrzanym grillu (lub prążkowanej patelni), średnim ogniu i gotuj przez 2-4 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Zdjąć z ognia.Lekko ubrać fasolę i warzywa sałatkowe z oliwą z oliwek i sosem z soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4
Umieść miecznika na stosie ubranych zieleni.Łyżka salsy pomidorowej na wierzchu miecznika.Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
ZieloniZieloni
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Składniki

1porcja startego parmezanuocet balsamiczny (do smaku)ocet balsamiczny (do smaku)1porcja startego parmezanuocet balsamiczny (do smaku)ocet balsamiczny (do smaku)2Spód: okruszki z herbatników grahamkapary, osuszonekapary, osuszone2Spód: okruszki z herbatników grahamkapary, osuszonekapary, osuszone1ogórek obrany, posiekany i pokrojony w kostkęogórek obrany, posiekany i pokrojony w kostkę1ogórek obrany, posiekany i pokrojony w kostkęogórek obrany, posiekany i pokrojony w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepietruszka z płaskim liściem, posiekanapietruszka z płaskim liściem, posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepietruszka z płaskim liściem, posiekanapietruszka z płaskim liściem, posiekana1ząbek czosnku, posiekanyząbek czosnku, posiekany1ząbek czosnku, posiekanyząbek czosnku, posiekany340papryka habanerofasolka szparagowa, gotowana do miękkości (około 3-5 minut)fasolka szparagowa, gotowana do miękkości (około 3-5 minut)2Spód: okruszki z herbatników grahamświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny2Spód: okruszki z herbatników grahamświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny425papryka habanerosałata (ja używam mieszanki wiosennej)sałata (ja używam mieszanki wiosennej)425papryka habanerosałata (ja używam mieszanki wiosennej)sałata (ja używam mieszanki wiosennej)2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu5Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu6Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek (do smaku)oliwa z oliwek (do smaku)3pomidory śliwkowe, sadzone i posiekanepomidory śliwkowe, sadzone i posiekane3pomidory śliwkowe, sadzone i posiekanepomidory śliwkowe, sadzone i posiekane1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwona cebula, posiekanaczerwona cebula, posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwona cebula, posiekanaczerwona cebula, posiekana0warzywo (np. szpinak)pokruszone płatki czerwonej papryki (do smaku)pokruszone płatki czerwonej papryki (do smaku)0warzywo (np. szpinak)pokruszone płatki czerwonej papryki (do smaku)pokruszone płatki czerwonej papryki (do smaku)1dla każdego.Salsa PomidorowaSalsa Pomidorowa1dla każdego.sól i świeżo zmielony czarny pieprz, do smakusól i świeżo zmielony czarny pieprz, do smaku680papryka habanerosteki z miecznika (grubość 1/2 cala)steki z miecznika (grubość 1/2 cala)680papryka habanerosteki z miecznika (grubość 1/2 cala)steki z miecznika (grubość 1/2 cala)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn