Grillowana Miecznik, Fasolka Szparagowa I Pikantna Salsa Pomidorowa

Grillowana Miecznik, Fasolka Szparagowa I Pikantna Salsa Pomidorowa
Grillowana miecznik, fasolka szparagowa i pikantna Salsa pomidorowa mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przystawkami. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje 43,75 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 4240 kalorii, 291g białka, oraz 305g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, cebulę, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Grillowana miecznik, fasolka szparagowa i pikantna Salsa pomidorowa, Mesquite Grillowana miecznik ze zwęgloną salsą pomidorową, oraz Grillowane awokado z pikantną salsą pomidorową są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zrobić sos sałatkowy, ubijając oliwę z oliwek do soku z cytryny, a następnie dodając sól i pieprz. Odstawić.Zrobić salsę mieszając wszystkie składniki razem, doprawić do smaku. Odstawić.Steki z miecznika natrzeć oliwą z oliwek i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z MiecznikaSteki Z Miecznika
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Umieść miecznika na rozgrzanym grillu (lub prążkowanej patelni), średnim ogniu i gotuj przez 2-4 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Zdjąć z ognia.Lekko ubrać fasolę i warzywa sałatkowe z oliwą z oliwek i sosem z soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
4
Umieść miecznika na stosie ubranych zieleni.Łyżka salsy pomidorowej na wierzchu miecznika.Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
ZieloniZieloni
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Składniki

11 łyżka suszonego oreganoocet balsamiczny (do smaku)ocet balsamiczny (do smaku)11 łyżka suszonego oreganoocet balsamiczny (do smaku)ocet balsamiczny (do smaku)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzukapary, osuszonekapary, osuszone22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzukapary, osuszonekapary, osuszone1ogórek obrany, posiekany i pokrojony w kostkęogórek obrany, posiekany i pokrojony w kostkę1ogórek obrany, posiekany i pokrojony w kostkęogórek obrany, posiekany i pokrojony w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepietruszka z płaskim liściem, posiekanapietruszka z płaskim liściem, posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepietruszka z płaskim liściem, posiekanapietruszka z płaskim liściem, posiekana1ząbek czosnku, posiekanyząbek czosnku, posiekany1ząbek czosnku, posiekanyząbek czosnku, posiekany340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefasolka szparagowa, gotowana do miękkości (około 3-5 minut)fasolka szparagowa, gotowana do miękkości (około 3-5 minut)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny425opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesałata (ja używam mieszanki wiosennej)sałata (ja używam mieszanki wiosennej)425opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesałata (ja używam mieszanki wiosennej)sałata (ja używam mieszanki wiosennej)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzufiliżanka cienko pokrojonego sera w sznurkufiliżanka cienko pokrojonego sera w sznurku22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzufiliżanka cienko pokrojonego sera w sznurkufiliżanka cienko pokrojonego sera w sznurku52 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzufiliżanka cienko pokrojonego sera w sznurkufiliżanka cienko pokrojonego sera w sznurku62 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuoliwa z oliwek (do smaku)oliwa z oliwek (do smaku)3pomidory śliwkowe, sadzone i posiekanepomidory śliwkowe, sadzone i posiekane3pomidory śliwkowe, sadzone i posiekanepomidory śliwkowe, sadzone i posiekane1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwona cebula, posiekanaczerwona cebula, posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwona cebula, posiekanaczerwona cebula, posiekana0Batoniki toffi Heathpokruszone płatki czerwonej papryki (do smaku)pokruszone płatki czerwonej papryki (do smaku)0Batoniki toffi Heathpokruszone płatki czerwonej papryki (do smaku)pokruszone płatki czerwonej papryki (do smaku)1dla każdego.Salsa PomidorowaSalsa Pomidorowa1dla każdego.sól i świeżo zmielony czarny pieprz, do smakusól i świeżo zmielony czarny pieprz, do smaku680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesteki z miecznika (grubość 1/2 cala)steki z miecznika (grubość 1/2 cala)680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesteki z miecznika (grubość 1/2 cala)steki z miecznika (grubość 1/2 cala)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn