Makrela z grilla z wędzonym węgorzem i Shiso może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 475 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 15 i kosztuje 1,65 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać agar agar w proszku, płomień grillowana makrela w occie Shiso vinaigrette, węgorz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć zwykłą mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dip Bakłażanowy z grilla, Scandi wędzona makrela na żyto, oraz Rolada Z Wędzonej Makreli dla podobnych receptur.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.