Grillowana kukurydziana Sałatka Poblano z Chipotle Vinaigrette

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj grillowanej sałatki z kukurydzy Poblano z Chipotle Vinaigrette. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka Poblano chile, sól koszerna, olej canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Poblano I Kukurydziana, Grillowana Sałatka ziemniaczana z kukurydzą i Poblano, oraz Sałatka z grillowanej kukurydzy i Poblano Chile.
Instrukcje
Rozgrzać grill do wysokiej (450 do 550). Rub kukurydzę i poblano z 1 łyżką. olej. Grill zarówno, obracając od czasu do czasu, aż poblano jest głównie czernieją, 5 do 10 minut, a niektóre ziarna kukurydzy mają rumiane, 10 do 20 minut.
Praca z jednym na raz, stanąć kolby kukurydzy w dużej misce i pokroić w dół boki; miska corrals latające jądra. Obrać i nasiona poblano, pokroić w 1/2-in. kawałki i dodać do kukurydzy. W małej misce ubijamy pozostałe 2 łyżki. olej z sokiem z limonki, chipotle i solą.
Wymieszać awokado, kolendra, i cebula do mieszanki kukurydzy wraz z chipotle dressing.