Grillowana kukurydza z pikantnym masłem Miso

Grillowana kukurydza z pikantnym masłem Miso
Grillowana kukurydza z pikantnym masłem Miso może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.68 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 58 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz sriracha, koszerną sól i pieprz, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Grillowana kukurydza z pikantnym koreańskim sosem Miso, Sriracha Maple Miso Butter Grillowana Kukurydza, oraz Wendy ' s grillowana kukurydza z pikantnym masłem Jalapeno dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij razem 4 łyżki masła, miso, Sriracha i cayenne w małej misce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SrirachaSriracha
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Masło kukurydziane z pozostałym masłem, doprawić solą i pieprzem, a uszy owinąć pojedynczo w folię aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Na grillu umieścić ugotowaną kukurydzę i gotować do miękkości i lekko zwęglenia, około 20 minut, obracając 4 razy podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Wyjąć z grilla i ostudzić przez 3 do 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Otwórz folowaną kukurydzę, posmaruj każde ucho pikantnym masłem miso i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
MisoMiso
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn