Grillowana kukurydza z pikantnym masłem Miso

Grillowana kukurydza z pikantnym masłem Miso
Grillowana kukurydza z pikantnym masłem Miso może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.68 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 58 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz sriracha, koszerną sól i pieprz, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Grillowana kukurydza z pikantnym koreańskim sosem Miso, Sriracha Maple Miso Butter Grillowana Kukurydza, oraz Wendy ' s grillowana kukurydza z pikantnym masłem Jalapeno dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij razem 4 łyżki masła, miso, Sriracha i cayenne w małej misce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SrirachaSriracha
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Masło kukurydziane z pozostałym masłem, doprawić solą i pieprzem, a uszy owinąć pojedynczo w folię aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Na grillu umieścić ugotowaną kukurydzę i gotować do miękkości i lekko zwęglenia, około 20 minut, obracając 4 razy podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjąć z grilla i ostudzić przez 3 do 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Otwórz folowaną kukurydzę, posmaruj każde ucho pikantnym masłem miso i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
MisoMiso
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn