Grillowana kukurydza z masłem limonkowo-kolendrowym

Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Grillowana kukurydza z masłem limonkowo-kolendrowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka skórki z limonki, cukier, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Grillowana kukurydza z masłem limonkowo-kolendrowym, Grillowana kukurydza na kolbie z masłem kolendrowym i limonką, oraz Grillowana kukurydza z masłem Cilantro Lime.
Instrukcje
Połączyć masło, sok z limonki, Skórka z limonki, cukier, sól, i kolendra w średniej misce i dobrze wymieszać.
Grilluj kukurydzę na średnio gorącym grillu przez 10 minut, od czasu do czasu obracając.
Przenieś masło limonkowo-kolendrowe do miski i podawaj z kukurydzą.
Przed grillowaniem kukurydzę namoczyć w wodzie. Ciepło wyschnie jedwab, który odpadnie po oderwaniu łusek. Użyj ręcznika papierowego, aby zetrzeć resztki jedwabiu kukurydzianego.
Przedruk za zgodą Lulu Powers jedzenie do kwiatów: Proste, Stylowe Jedzenie dla łatwej rozrywki Lulu Powers z Laurą Holmes Haddad, © kwiecień 2010 William Morrow