Grillowana kukurydza na kolbie z Jalapeño-masłem limonkowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj grillowaną kukurydzę na kolbie z jalapeño-Lime Butter spróbuj. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skórkę z limonki, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Grillowana Kukurydza Z Jalapeño-Masłem Limonkowym, Grillowana Kukurydza Z Masłem Limonkowym Jalapeno, oraz Grillowana kukurydza Jalapeño-Limonka na kolbie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grilla (wysokie ciepło). Grill chiles aż zwęglone ze wszystkich stron. Fajne 5 minut. Używając małego noża do parowania, obierz chiles. Zeskrobać nasiona i blade błony; wyrzucić. Grubo posiekać chiles; przenieść do procesora.
Dodaj masło, czosnek i skórkę z limonki; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Doprawić jalapeño-masło limonkowe do smaku solą.
Przenieść do małej miski. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.)
Grilluj kukurydzę, aż łuski poczernią się ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu, około 15 minut. Noszenie rękawic kuchennych w celu ochrony rąk, usuwania łusek i jedwabiu z kukurydzy.
Podawać od razu z masłem jalapeño-limonkowym i solą.