Grillowana kukurydza, bekon i Chile Crostini

Grillowana kukurydza, bekon i Chile Crostini
Grillowana kukurydza, boczek i Chile Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezmleczny przepis serwuje 6 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 21g tłuszczu i w sumie 305 kalorii. Mieszanka boczku, czosnku, kukurydzy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 48 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest tak ogromne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Grillowana kukurydza, awokado i queso Fresco Crostini, Grillowana Kukurydza, Crema Mexicana & Cilantro Crostini, oraz Grillowana Kukurydza, Crema Mexicana & Cilantro Crostini.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do średniego. Lekko posmaruj kukurydzę oliwą z oliwek i dopraw solą. Grilluj, od czasu do czasu obracając, aż kukurydza zostanie zwęglona ze wszystkich stron, a ziarna będą miękkie, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wyjmij i odstaw do ostygnięcia, a następnie odetnij ziarna z kolb.
3
Skrop patelnię do smażenia oliwą z oliwek; dodaj boczek i podgrzej na średnim ogniu. Gdy boczek się zrumieni i będzie chrupiący, dodaj chili i smaż przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj ziarna kukurydzy i wymieszaj, aby połączyć. Dopraw solą i dodaj ocet. Wrzuć szalotki i zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Opiekaj plastry bagietki na grillu, aż lekko się zwęglą.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wyjmij tosty i natrzyj czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
7
Skrop oliwą z oliwek i polej mieszanką kukurydzy i boczku. Nazwij siebie supergwiazdą!
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
8
Zdjęcia: John Kernick

Polecane wino: Wino Musujące, Chianti, Verdicchio, Sparkling Rose, Trebbiano

Wino musujące, Chianti i Verdicchio to świetny wybór dla Crostini. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ferrari Perle. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 38 dolarów za butelkę.
Ferrari Perle
Ferrari Perle
Słomkowo-żółty z lekkim złotym połyskiem. Intensywny i szczególnie wyrafinowany z zapachami migdałów, jabłek, lekką przyprawą i nutą skórki chleba. Suche, czyste i eleganckie z trwałą gładkością. Nuty dojrzałych jabłek, przyjemnej drożdżówki i słodkich migdałów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W48 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn