Grillowana Kolba kukurydzy z masłem limonkowym to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 2,86 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 8G białka, oraz 22g tłuszczu. Jest idealny do Czwartego Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka chili ancho, oregano, skórki z limonki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to raczej niedrogie przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana kukurydza z masłem limonkowym, Grillowana Kolba kukurydzy z masłem kolendry i limonką, oraz Grillowana kukurydza z masłem Chipotle-limonkowym.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Namocz kukurydzę w dużym pojemniku z wodą na 1 godzinę. Przygotuj grill.