Grillowana Kiełbasa z pikantnym sosem

Grillowana Kiełbasa z pikantnym sosem
Grillowana Kiełbasa z pikantnym sosem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 672 kalorie, 24g białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,24 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 102 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, pietruszkę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Podobne przepisy to Łatwa Pikantna Włoska Kiełbasa Grillowana Flatbread Pizza, Kiełbasa z jajkiem w pikantnym sosie pomidorowym, oraz SOS Arrabbiata: Pikantny Makaron Z Kiełbasą.

Instrukcje

1
Specjalne wyposażenie: 8 do 10 drewnianych szaszłyków moczonych w wodzie przez około 20 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
2
Moczyć 8 do 10 drewnianych szaszłyków w wodzie przez około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
3
Rozgrzej grill do podłoża i posmaruj olejem. Nawlecz kiełbasę na szaszłyki, pozostawiając przestrzeń między każdym kawałkiem. Grill, aż lekko chrupiące, 3 do 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wymieszać ketchup, musztardę i ostry sos w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Podawać z kiełbasą do maczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
6
Podawać to danie z pikantnym kukurydzianym smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozkoszRozkosz
KukurydzaKukurydza
7
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Kukurydzę posmarować 1 łyżką oliwy z oliwek i posypać kminkiem, solą i pieprzem do smaku. Grill, aż złoty i tosty ze wszystkich stron, 5 do 8 minut, obracając w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KminekKminek
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Połączyć pozostałe 2 łyżki oleju, papryki piquante słodkie, cebula, korniszony, pietruszka, jalapeno i cukier w dużej misce i doprawić solą i pieprzem. Pokrój ziarna kukurydzy z kolb i wrzuć z smakiem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
KorniszonyKorniszony
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PaprykaPapryka
RozkoszRozkosz
CebulaCebula
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W38 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn