Grillowana kałamarnica z imbirem, selerem i jabłkiem

Grillowana kałamarnica z imbirem, selerem i jabłkiem
Grillowana kałamarnica z imbirem, selerem i jabłkiem to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Jeśli masz sos sojowy, kalmary, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sałatka z grillowanych kalmarów z Pesto z liści selera, Jabłko, Koper i seler Slaw, oraz Seler Korzeń I Jabłko Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić marynatę: gotować czosnek, miso, sake, mirin, sos sojowy i sos ostrygowy na patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
MisoMiso
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Lekko ostudzić.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn