Grillowana kanapka z łososiem z sosem koperkowym

Grillowana kanapka z łososiem z sosem koperkowym to bezmleczne przepis z 2 porcjami. Na 6,41 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 984 kalorie, 57g białka, oraz 69g tłuszczu. Sprawdza się jako drogie danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, filet z łososia, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowany łosoś z sosem cytrynowo-koperkowym, Grillowany Łosoś Z Sosem Musztardowo-Koperkowym, oraz Grillowany łosoś z sosem Szczypiorkowo-koperkowym i ogórkami.
Instrukcje
Gotować boczek w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło i lekko nasmaruj ruszt. Łososia równomiernie posmarować oliwą z oliwek.
Gotować łososia na rozgrzanym grillu od strony skórki w dół przez około 5 minut przed przewróceniem i gotowanie na drugiej stronie, aż skóra może być łatwo podniesiona z miąższu, o 5 minut więcej. Odwróć łososia jeszcze raz i kontynuować gotowanie, aż łosoś płatki łatwo z widelcem, kolejne 2 do 3 protokół.
W małej miseczce ubić majonez, koperek i skórkę z cytryny, podzielić na 2 kromki chleba tostowego. Na wierzchu 1 porcję gotowanego łososia, 2 plastry pomidora, 2 plastry boczku, 1 liść sałaty i pozostałą kromkę chleba tostowego.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.