Grillowana Kanapka Rybna Z Kapustą Slaw

Grillowana Kanapka Rybna Z Kapustą Slaw
Grillowana kanapka rybna z kapustą Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 515 kalorii, 36g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.91 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę, ocet z czerwonego wina, bas w paski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 7 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane Tacos rybne z jalapeño-kapusta Slaw, Grillowane Tacos rybne z rzodkiewką - kapusta Slaw, oraz Grillowane Southern Fish Tacos z kapustą Slaw.

Instrukcje

1
Grill do średniej wysokości. Czyste i lekko olejowane gorące ruszty. Rybę osuszyć ręcznikami papierowymi, doprawić solą i pieprzem, posmarować olejem. Grill ryby z jednej strony, aż nieprzezroczyste na brzegach, 2 do 4 minut. Za pomocą cienkiej szpatułki, flip ryby i gotować, aż nieprzezroczyste przez cały, 1 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Przenieść na talerz.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn