Grillowana jagnięcina z salsą czekoladowo-miętową

Grillowana jagnięcina z salsą czekoladowo-miętową może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 644 kalorie, 70g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 4,38 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kotlety jagnięce, jalapeño chile, sok z limonki i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Grillowane Kotlety Jagnięce Z Salsą Ananasowo-Miętową, Jagnięcina z salsą miętową, oraz Kotlety jagnięce z salsą z czerwonej papryki i mięty.
Instrukcje
Rozgrzać grill do wysokiej (450 do 550). Kotlety jagnięce Rub z około 2 łyżkami. olej i posypać 1/2 łyżeczki. sól. Grill, obracając raz, aż zrobić tak, jak chcesz, o 8 minut łącznie dla średnich.
Połącz miętę, pietruszkę, sok z limonki, jalapeo, cebulę, pozostały olej i pozostałą 1/2 łyżeczki. sól w średniej misce. Łyżka do jagnięciny.