Grillowana Imbirowo-Orzechowa Polędwiczka Wieprzowa

Grillowana Imbirowo-Orzechowa Polędwiczka Wieprzowa
Grillowana imbirowo-orzechowa polędwiczka wieprzowa wymaga z grubsza 8 godzin i 30 minut od początku do końca. To danie główne ma 213 kalorii, 33g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,34 zł za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka substytutu cukru, imbir, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 82%. Spróbuj Imbir Grillowana Polędwiczka Wieprzowa, Grillowana Imbirowa Polędwiczka Wieprzowa, oraz Grillowana Polędwica Wieprzowa Imbirowo-MIODOWA dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić wieprzowinę w dużej plastikowej torebce zamykanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
2
Wymieszać sos sojowy, cukier, olej sezamowy, masło orzechowe, czosnek, curry, imbir i sól w misce, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Zalać marynatą nad polędwicami, wycisnąć powietrze z worka, zamknąć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Użyj ręcznika papierowego, aby poklepać nadmiar marynaty z wieprzowiny; pozostaw do siedzenia w temperaturze pokojowej, podczas gdy grill jest podgrzewany. Lekko olejowy ruszt grillowy. Gotować wieprzowinę 3 minuty z każdej strony (ze wszystkich czterech stron) w sumie 12 do 15 minut. Wieprzowina zostanie wykonana, gdy nie jest już różowy w środku i osiągnęła wewnętrzną temperaturę 145 Stopni F (65 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Zdjąć z grilla i przykryć mięso luźno namiotem foliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn