Grillowana Faszerowana Papryka
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowana faszerowana papryka może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 253 kalorie, 18g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz sól, olej, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Podobne przepisy to Grillowana Faszerowana Papryka, Grillowana Faszerowana Papryka, oraz Grillowana Faszerowana Papryka.
Instrukcje
Wymieszać mieszankę przypraw, sól i wino w małej misce i dobrze wymieszać. Następnie połącz mieszaninę ze wszystkimi innymi składnikami z wyjątkiem oleju i papryki w misce do mieszania i zacieru rękami, aż wszystkie składniki są równomiernie rozmieszczone.
Umieścić mięso w lodówce na godzinę lub więcej, aby umożliwić smaki do mieszania.
Rozgrzej trochę oleju na patelni i umieść łyżeczkę mieszanki mięsa w gorącym oleju. Gotuj, często obracając, aż skończysz z obu stron. Smak, i dostosować sól i przyprawy w pozostałej mieszaninie mięsa.
Pokrój paprykę na pół przez łodygę tak, aby tworzyły sześć filiżanek na pół pieprzu. Każdą połowę pieprzu wypełnić mieszanką mięsną. Kopiec mięsa nie więcej niż 1/2 cala nad górną krawędzią każdego pieprzu. Nadziewane papryki można zrobić z wyprzedzeniem i przechowywać w lodówce przez kilka dni.
Zapal grill. Paprykę gotować na małym ogniu przez 10 do 12 minut, aż pieprz będzie zwęglony i miękki. Obróć faszerowaną paprykę i gotuj na stronie mięsa przez 10 minut. Test na doneness.
Podawać natychmiast z wyborem salsy. Są również świetne na zimno lub pokrojone w plastry na kanapki.
Użyj przypraw do kebabu, takich jak Sadaf, dostępnych w bliskowschodnich sklepach spożywczych.
Użyj mieszanki przypraw Cajun, takich jak Tony Chachere lub Zatarain i pomiń sól.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
The Tex-Mex Grill and Backyard Barbacoa Cookbook by Robb Walsh. Copyright © 201