Grillowana cukinia z miętą i Oregano
Grillowana cukinia z miętą i Oregano może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 65 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Jeśli masz sól, oliwę z oliwek, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Grillowana cukinia cytrynowo-miętowa, Grillowana Cukinia Z Miętą I Czerwonym Chili, oraz Grillowane Szaszłyki Wołowe Z Cukinią I Miętą.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać 3 łyżki mięty i 3 łyżki oregano.
Dodać plasterki cukinii, rzucając delikatnie płaszcz.
Odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 15 minut, od czasu do czasu mieszając.
Usuń cukinię z miski, zastrzegając marynatę.
Umieść plasterki cukinii na stojaku do grillowania; przykryj i grilluj 3 minuty z każdej strony lub tylko do miękkości. Na talerzu ułożyć cukinię, skropić marynatą i posypać pozostałą 1 łyżką mięty i oregano.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.