Grillowana ciepła sałatka ziemniaczana z pieczonym czosnkiem i dressingiem z czarnych oliwek

Grillowana ciepła sałatka ziemniaczana z pieczonym czosnkiem i dressingiem z czarnych oliwek to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 633 kalorie, 6G białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju canolan, oliwki kalamatan, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka śródziemnomorska z tuńczykiem, ziemniakami, oliwkami i fetą z sosem czosnkowym, Sałatka z pieczonych słodkich ziemniaków z ciepłym sosem Chutney, oraz Sałatka Z Pieczonych Słodkich Ziemniaków Z Ciepłym Sosem Jabłkowym Z Boczku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ubić czosnek, ocet, miód, sól i pieprz, do smaku, w misce, aż będzie gładka. Podczas ubijania dodać olej, aż mieszanina zemulguje.
Wlać do dużej miski i wymieszać z oliwkami i pietruszką.
Rozgrzać grill do wysokiej.
Obie strony ziemniaków posmarować olejem rzepakowym i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grillować, aż lekko złoty kolor z obu stron i gotowane przez. Grubo posiekać ziemniaki i dodać je do dressingu. Wrzucić do płaszcza i służyć.